Superdoffer “TGV” (Harry – lijn) met 3x top10 NPO op voorlopige plaats 1 Nationale Kampioenschappen

13 augustus 2018

Superdoffer “TGV” (Harry – lijn) van M & M Kramer uit Wormer staat in de voorlopige stand Nationale Duifkampioenschappen Dagfond op de 1e plaats. Deze crack behaalde met 3x top10 NPO op dagfondvluchten het meeste aantal punten van alle dagfondduiven in Nederland. De reclametermijn op deze stand is nog niet verstreken, maar feit is alvast wel dat de “TGV” hoog eindigt.┬áMet afstand werd hij ook 1e Provinciaal Duifkampioenschap Afdeling 6 Noord Holland.

Zijn beste prestaties ziet u hieronder op de foto vermeld:

De stamkaart is ook een zeer mooie. Aan vaderskant zien we de “Super Harry”, gekweekt door Team GPS, uit hun “Inbred Harry” x “Supergirl 780”. De “inbred Harry” is een geweldige kweekdoffer in meerdere generaties en komt rechtstreeks uit onze “Harry” die toen gepaard zat tegen zijn superzuster “Doutzen” (o.a. 10e NPO Chateauroux).

 

Daar waar velen al hun geluk niet op zouden kunnen met een topduif als “TGV” op de hokken, is de koek bij Marit & Martijn Kramer echter nog niet op. Want ook hun “Red Harry” is een waar fenomeen:

1e NPO La Souterraine

8e NPO Argenton

11e NPO Argenton

50e NPO Chateauroux

Het meest sterke aan dit verhaal is dat zowel “Red Harry” als de “TGV” gekweekt zijn uit de “Super Harry”, jawel die kleinzoon van “Harry x Doutzen”. Wederom een bewijs dat kwaliteit altijd naar boven komt drijven, zeker in een berenjaar met zware vluchten als 2018.

 

Vanuit Kerkdriel de welgemeende felicitaties voor Marit & Martijn, die overigens op de NPO vluchten met de jonge duiven ook voornemens zijn om nog enkele topnoteringen binnen te slepen. Hieronder nog de foto van hun “Super Harry”, de vader van de twee topvliegers “TGV” en “Red Harry”

 

Laatste nieuws

22 september

Het seizoen zit erop. Op 8 september stonden...

Agenda

HOOYMANS PIGEONS


Noordbeemderweg 2
5331 LG Kerkdriel

T: +31 (0)612 393 614
info@hooymanspigeons.com