Goede referenties Hooymansduiven afgelopen weekend!

2 september 2015

Verschillende liefhebbers behaalden weer uitstekende resultaten met duiven waarin het “Hooymans-bloed” vertegenwoordigd is. Voor ons altijd leuk om te horen!

 Allereerst is daar Wout Spierings uit Waalwijk, die zijn jongen weer super in orde heeft. Afgelopen zaterdag vloog Afdeling 2 Brabant 2000 vanuit Fontenay sur Eure, 446 kilometer.
De eerste duif van Wout vliegt de 1e in het Rayon (Ray.4) tegen 2.005 duiven en pakt de 5e NPO Fontenay tegen 7.863 duiven (+ Teletekst), super!
De moeder van dit topduifje is een volle zus van “Alyda” (1e en 8e NPO) en “Alex” (2e NU Argenton), twee uitblinkers van seizoen 2015 van ons Hooymans team. Ze is gekweekt uit “Dolce Beauty” x “Alexia” (1e NPO Chateauroux en zus Harry). Hieronder de stamkaart:

woutspierings 5e npo 

 

Vervolgens Team GPS Zuid uit Elshout, die heel Afdeling 3 op een hoopje speelden.
Al verschillende malen komt daar een kleinzoon Harry erg goed naar huis. Deze pakte al een 10e Provinciaal Sezanne en 11e Provinciaal Sezanne! Afgelopen zaterdag op de pittige Gien (480 km) liet hij nogmaals zijn kwaliteiten zien en wint nu de 2e NPO met prachtige teletekstnotering. Zijn volle broer vloog vorig jaar de 9e NPO Troyes en dit jaar de 1e Melun in de Regio, beiden vluchten van +- 400km. Een andere volle zus van dit jaar pakt een 1e Quievrain (snelste van 11.337 duiven) en een 3e Niergnies regionaal (1.302 duiven). Een waar topkoppel dus. Hieronder de stamkaart van de 2e NPO winnaar:

921 

 

Bij teamlid Christian v/d Wetering, Wijk en Aalburg vliegt een rechtstreekse Hooymans de eerste in Regio C van Afdeling 7 tegen 1.945 duiven. Een schitterend duivinnetje, met de naam “Blue Lily” zorgde voor deze mooie prestatie. Ze is een halfzusje van “Annie”, welke dit jaar bij ons de 10e NPO Bourges won. De vader van “Blue Lily” is een halfbroer Harry en haar moeder een dochter van “James Bond”. Hieronder de stamkaart:

 

 blue lily

 

 

Laatste nieuws

Verpulverende uit

Vorige week voltooide Team Hooymans BE een stout...

Agenda

HOOYMANS PIGEONS


Noordbeemderweg 2
5331 LG Kerkdriel

T: +31 (0)612 393 614
info@hooymanspigeons.com