Eigen duiven niet gespeeld, maar Hooymans-nakomelingen zetten leuke prestaties neer

19 augustus 2015

We hebben een rustig weekend achter de rug. Door het slechte weer werden de wedstrijden die bij ons op het programma stonden, afgelast. Erg jammer, maar dat betekent wel dat we extra gefocust zijn op de wedstrijd van komend weekend. Dan mogen onze jonge duiven er weer flink tegenaan.

In Engeland daarentegen was het weer wel goed. John Crehan heeft zijn duiven dan ook gewoon kunnen spelen. Opnieuw met een super resultaat! Hierover plaatsen we later deze week meer.

Net als John, kan ook Team GPS Zuid uit Elshout terugkijken op een goed weekend. Zij namen deel aan de race in Sézanne. Een kleinkind van onze “Harry” vloog daar de eerste prijs in BCC (Bossche Concours Combinatie) tegen 740 duiven en werd daarmee ook 11e provinciaal tegen meer dan 5.000 duiven. Team GPS Zuid heeft nu  voor de derde keer dit jaar een eerste prijswinnaar uit hun zoon van “Harry”!

Vorig jaar is er een duif uit de desbetreffende “Beauty Harry” getest. Het was meteen raak: deze doffer won bij C. v.d. Wetering direct een 9e NPO Troyes (loodzware vlucht) met teletekstnotering.

Hieronder is topkweker “Beauty Harry” afgebeeld:

Beauty Harry

Laatste nieuws

November

Inmiddels zijn we weer in november beland en...

Agenda

HOOYMANS PIGEONS


Noordbeemderweg 2
5331 LG Kerkdriel

T: +31 (0)612 393 614
info@hooymanspigeons.com